Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Велосипедизам

Хотелот располага со 5 професионални велосипеди.

  • DSC_0860
  • Aurora 3 29
  • velosipedi

За 2 последователни часа користење – 620 МКД

Секој нареден час- доплата од 200 МКД