Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

VIP Мала Конгресна

VIP собата за средби е поволна за бизнис средби или помали тренинзи, со капацитет од околу 20 лица.

  • _NAC8078
  • _NAC8107
  • _NAC8117
  • _NAC8152
  • _NAC8088