Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Ексклузивни понуди за свадба

Обезбедување на висока квалитетна организација на свадба е нашето мото ... Ќе ви обезбедиме удобност и софистицираност за Вашиот специјален Ден, и ќе направиме Вашата венчавка да биде запаметена.

  • 1390461_725384137491048_1559956708_n - Copy
  • 1378287_725494417480020_275183598_n
  • 1094970_725384090824386_1564750847_n
  • 1385140_725494644146664_958645627_n
  • 10429293_907022769327183_1560575905763179202_n
  • 999444_739672819395513_1591725952_n - Copy

Нашиот искусен тим ќе ви  биде постојано на располагање, од моментот кога ќе се направи понудата до денот на вашата свадба,  за да ви помогне околу планирањето за секој мал детал и да  ја направи вашата свадба совршена.

Вие  ја заслужувате најлуксузната свадба ,  место кој нуди навистина е незаменлива комбинација на локација, услуги и капацитети. Хотелот Аурора Ресорт и Спа 5 * се смета за една од најдобрите локации во Македонија и пошироко во доменот на  луксузни свадби. Ви обезбедуваме чувство на приватност и интимност на совршена позадина за снимање на скапоцените спомени на вашиот свадбенски ден.

Можеме и да понудиме опции за граѓански церемонии кои може да се одржаат кај нас во затворени простории или на отворено (доколку времето го дозволува).

Затоа го избирате Аурора Ресорт и Спа 5 *.

Send Request

Request form

Fill the form bellow to send your request:

Please leave this field empty.