Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Понуда за групи

  • CAM00230
Период 2015 година Фебруари,        Март,          Ноември Април,Мај,   Септември,  Октомври, Декември Јануари,Јуни,Јули, Август
                            Цена по лице во двокреветна соба (1/2) на база ноќевање со појадок

Работен ден (недела-четврток)

                 22€                 25€

   28€

Доплата за викенд (петок и сабота)                +15%               +20%

          +20%

* Доплата за 1/1 соба                 +40%

*Попуст за трето лице во соба  -30%

 * Доплата за полупансион 600 МКД/лице

*Доплата за полнпансион 1200 МКД/лице

Send Request

Request form

Сместување

Please leave this field empty.