Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Pool Bar

Идеално место да се освежите од летните горештини или да уживате во вкусен пијалок пред вечерата или пак само одморете се на нашите лежалки со некоја убава книга - изборот е целосно ваш!

  • Aurora 3 86
  • Aurora 3 76
  • _NAC2358