Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Мини зоолошка во Аурора Ресорт и СПА

Секојдневно дружење со нашите омилени пријателчиња.
Побарајте термин на рецепција во 15:00 и 19:00 часот.

  • 9
  • srnicki
  • 45809665_330618747516576_7190347918673444864_n-150x150
  • IMG_9673
  • IMG_9704
  • srnicka
  • srnicki