Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Јавање на коњ

Расположени сте за авантура? Одберете го Вашиот омилен коњ и раздрмајте го адреналинот со возбуда и уживање , придружени со некој од нашите професионални инструктори околу прекрасниот ресорт.

 • _NAC3420s
 • _NAC3338s
 • _NAC3396s
 • _NAC3411s
 • _NAC3374s
 • 10150620_974410249255101_3669079781033489736_n
 • eva2
 • 10846045_974409829255143_3942475611600977613_n
 • konn
 • konje
 • _NAC3296s
 • _NAC3292s

Цени:

15 минути………………..500МКД
30 минути………………..1000МКД
45 минути………………..1500МКД
1Час……………………..2000МКД