Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

# Infinity pool

Вашите мисли до бесконечност

  • 119488545_10157307697012019_6643046760020997331_o
  • viber_image_2021-03-07_09-49-20
  • 64516584_114611909793351_2447547412267766981_n
  • 18dfd8c4ae7c4c4c01ae882bc26f7678
  • 132647013_794753801459966_6056611153379138847_n
  • 41326643_336969197042062_644237103844942066_n(1)

Пливање на врвот од планината? Звучи забавно?

Со својот бескрајен раб којшто се губи во планините, го дава чувството дека пливате веднаш над кањонот. Нурнете во единствена релаксација и фрлете го погледот кон зелениот хоризонт кадешто сонцето се капе во славните борови врвови носејќи ги вашите мисли до бесконечност.

Полн со беспрекорно чиста и освежителна вода од (160sqm), Бесконечниот базен е на располагање ексклузивно само за гостите на ресортот. Сместен над езерото, опкружен со стилни и комфортни лежалки дозволува неверојатна релаксација исполнета со спокоен и сценски амбиент.