Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Детско игралиште

Играњето на игралиште никогаш не било по забавно

  • _NAC2495
  • _NAC2487
  • _NAC2484
  • _NAC2479
  • _NAC2477
  • _NAC2474

Аурора Ресорт и СПА е идеално место за фамилии со деца. Децата се нашето најскапоцено богатство и затоа тимот на Аурора Ресорт и спа се грижи тие секогаш да бидат забавувани додека вие уживате во престојот. Сето тоа благодарение на детското игралиште во паркот на ресортот.