Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Моминска Вечер

Прославете ја Вашата моминска вечер со најблиските и уживајте во неверојатното СПА искуство кое само Аурора Ресорт и СПА може да го понуди.

  • bbb
  • bbb2
  • bbb3
  • bbb4

.

Моминска Вечер

Ноќевање со појадок + СПА + Коктели

Сместување

Цена по лице

4-5 лица

Цена по лице

6-9 лица

Цена по лице

10+ лица

1/2 или 1/3

50

45

40

 

  • Едно ноќевање со појадок во 1/2 или 1/3 соба според расположливост на соби
  • СПА центар (внатрешен базен, парна бања, сауна) во траење од 2 последователни часа.
  • По еден коктел за секое лице по избор (во СПА, во ресторан или во соба)
  • Опција за доплата за пансионска вечера €12 по лице
  • Опција за доплата за свечена вечера (може само ако се 10+ лица) €20 со вклучени пијалоци
Send Request

Request form

Fill the form bellow to send your request:

Please leave this field empty.