Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Контакт

Со надморска височина од 1100 метри, ресортот е сместен во западниот планински дел од Македонија близу до градот Берово, веднаш над Беровското езеро и прекрасниот кањон на Малешевските планини.

Испратете ни порака

Име*

Е-маил*

Наслов

Порака*

Please leave this field empty.

Контактирајте не

Email:

booking@auroraresort.mk

info@auroraresort.mk

Мобилен:

00389(0)78/421-498

Телефон:

00389(0)33/550-965

Факс:

00389(0)33/550-961

Ресторан:

033/550-962

Spa Информации & Резервации:

075/498-422