Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Содржини

Внимателно направени хотелски содржини за незаборавно искуство

  • IMG6

Full List of Hotel Facilities

tenis

Пинг-Понг

wifi

WiFi

Бесплатен интерент низ целиот ресорт

soccerfield

Фудбалско Игралиште

За рекреација и тренинг

pooltable

Билијард

Само за гости од хотелот

p-logo

Паркинг

Бесплатен паркинг за гостите од хотелот