Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Конгресна сала

 • Aurora 3 80
 • Aurora 3 78
 • Aurora 3 77
 • Aurora 3 79
 • Aurora 3 81
 • Aurora 3 82
 • kongresna 3
 • DSC_1541'
 • DSC_1539
 • DSC_1525
 • “Конгресна Сала”
 • “VIP соба за средби”

Конгресната сала на Аурора Ресорт и СПА е идеалното место за организирање на конференции, семинари, бизнис средби, team buildings. Модерно дизајнираната Конгресна сала е збогатена со уникатни уметнички дела и е со капацитет од 100 души, може да биде подготвена според вашите барања за конференција во театрален стил или како место за формални средби. Конгресната сала е опремена со видео бим, флип чартс, бела табла и бесплатен WiFi интернет.

VIP собата за средби е поволна за бизнис средби или помали тренинзи, со капацитет од околу 20 лица.