Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Активности

Интересни активности кои ќе го разубават вашиот престој во Аурора Ресорт и СПА

  • _NAC3269
  • DSC_0860
  • eva2
  • _NAC7918
  • _NAC8295
  • extr7
  • EXTRA3
  • EXTRA5

Дали од секогаш сте сакале да јавате коњи ? Дали би сакале да уживате во мирот и спокојството додека ловите риби на Беровското Езеро или во приватен рибник? Можеби возењето велосипед или пешачењето по прекрасните предели на Малешевските Планини е тоа што најмногу го посакувате? Дали сте искусиле возење со џип низ планински терен? Или едноставно сакате да уживате во СПА центарот или покрај отворениот базен додека вашите деца се забавуват на лулашките? Се ова е достапно за гостите на Аурора Ресорт и СПА.