Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Базен

Вашите мисли до бесконечност...

  • za slider
  • Aurora-011
  • bazen
  • Aurora 3 86
  • Aurora-021
  • _NAC2437
  • Aurora-016
  • Aurora-014
  • Aurora-012
  • Aurora-015

Пливање на врвот од планината? Звучи забавно? Ослободете го својот дух и скокнете во Бесконечниот базен! Со својот бескрајен раб којшто се губи во планините, го дава чувството дека пливате веднаш над кањонот. Нурнете во единствена релаксација и фрлете го погледот кон зелениот хоризонт кадешто сонцето се капе во славните борови врвови носејќи ги вашите мисли до бесконечност…

Полн со беспрекорно чиста и освежителна вода од (160sqm), Бесконечниот базен е на располагање ексклузивно само за гостите на ресортот. Сместен над езерото, опкружен со стилни и комфортни лежалки дозволува неверојатна релаксација исполнета со спокоен и сценски амбиент. Бесконечниот базен е на располагање само за време на летни периоди.