Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Детско катче

Дечињата за нас претставуваат специјални гости со третман на највисоко ниво

  • _NAC8717
  • _NAC8701
  • _NAC3445
  • _NAC8714
  • _NAC3436

Аурора Ресорт и СПА е идеалното место за фамилии со деца. Нашите најмали гости ги очекува авантура полна со играчки, сложувалки и игри во Детското Катче!