Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

СПА Центар во Аурора Ресорт

Велнес и СПА центарот во Аурора Ресорт е хармонично дизајнирано место, коешто содржи избор од содржини и услуги пружајќи се’ за Вашата потполна релаксација.

Внатрешен базен (затоплен)
Сауна
Парна бања
Џакузи
Соба за релаксација и медитирање со можност за освежување
Избор на масажи од професионален физиотерапевт

 • _NAC8794
 • SPA-4
 • _NAC8887
 • DSC_2352
 • _NAC8865
 • DSC_2355
 • _NAC8889
 • DSC_2356
 • _NAC8787
 • DSC_2412
 • _NAC8847
 • DSC_2419
 • _NAC8857