Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Конференции

Барате совршено место за организација на вашата конференција надвор од главниот град? Успехот на секој семинар е тесно поврзано, не само со богатството на неговата содржина, но исто така, со неговата организација, која мора да биде безпрекорна.

  • Aurora 3 81
  • Aurora 3 80
  • Aurora 3 77
  • Aurora 3 82
  • Aurora 3 48
  • Aurora 3 110
  • _NAC2192

Да се искористи секој момент, без да се биде преокупиран од страна на логистички и технички проблеми. Да се добие беспрекорна услуга на сите полиња … Ова се некои од клучните фактори за успехот на еден семинар во Аурора Ресорт и Спа. Но, доколку навистина сакате овој настан да остане во сеќавањата ќе  барате уште повеќе …

За да ви помогнеме да го направите вашиот семинар незаборавен, Аурора Ресорт и Спа стои потполно на ваша услуга. Хотелот ви нуди врвно луксузно сместување, релаксација  во разни области (базен, џакузи, масажа, пинг-понг … ) и организирање на забавни активности. Сите ќе учествуваат во успехот на организацијата. Максималниот капацитет на Аурора Ресорт и Спа е  до 100 учесници.
Идеална локација за вашата конференција, во Југоисточна Европа
Аурора Ресорт и Спа нуди посветен тим за управување со семинари и состаноци, според вашите очекувања. На еден ден или неколку дена, ќе одговориме на сите ваши потреби.  Хотелот располага со паркинг. Вашиот Семинарот ќе се одржи во најидеалните можни услови
Не двоумете се да  не контактирате ,  ние ја имаме идеалната понуда за Вашиот тим.

Send Request

Request form

Сместување

Please leave this field empty.