Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Состаноци

Совршен амбиент за успешна професионална средба.

  • _NAC8152
  • _NAC8117
  • _NAC8107
  • _NAC8078
  • _NAC8088
  • Aurora 3 106
  • Aurora 3 105
На располагање:
Сала за состаноци за макс. 25 лица.
Врвна  технолошка опрема за  презентација: проектор, екран, флипчарт и Wi-Fi.
Цените за групни состаноци се прецизно изготвени за секоја група посебно
ние ја имаме идеалната понуда за Вас.
Send Request

Request form

Сместување

Please leave this field empty.