Berovo, MK -18°C

Languages:

EN MK

Menu

Team Building

Луѓето се повеќе и повеќе зборуваат за градење на тим, но малкумина се оние кои разбират како да се создаде искуство на работа во тим или како да се развие ефективен тим. Нашето искуство, нашата атмосфера, нашиот хотел, нашите убавини, но и активностите ќе ви помогнат во организирање на совршен тим билдинг.

  • slide-bars
  • Веќе докажното и проверено, групно готвење, т.е. Некоја од вечерите сами ќе си ја подготвите на нашата надворешна фурна, се разбира со помошта на нашите кулинарски мајстори ( спремање на салати, печење на скара, дробење на помфрит итн…
  • Хотелот изнајмува 5 професионални велосипеди, зошто да не се организира трка во екипи?!
  • Играње пинг-понг, користење на спортските реквизите за организирање на тимски игри….

Прекрасна околина и природата нудат идеални места за прошетка во шумата.

Send Request

Request form

Сместување

Please leave this field empty.